Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON devenind reprezentant AVON

Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON

Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON devenind reprezentant AVON

Fiti frumoase, dragi femei pentru voi insiva si pentru sufletul vostru!

Fiecare româncă inspiră prin frumuseţe pe cei din jurul ei, si stie că buzele ei pot schimba lumi cu doar câteva cuvinte și că zâmbetul ei dăruieşte curaj femeilor din jur. AVON-ul este alaturi de tine si te incurajeaza sa schimbi lumea prin frumusetea ta, prin forta ta si prin abilitatea de a face fata cu brio provocarilor pe care ti le arunca

„Schimba lumea prin frumusete” este campania prin care AVON isi propune sa sprijine femeile care isi doresc sa faca schimbari in bine in viata lor. Cei trei piloni pe care se sprijina aceasta campanie este cautarea de solutii cosmetice inovatoare, dar accesibile, incurajarea femeilor pentru a-si intari calitatile antreprenoriale devenind reprezentat AVON , dar si suplimentarea eforturilor in ceea ce priveste responsabilitatea sociala
Nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase. Îngrijirea constantă, hainele frumoase sunt necesare, dar sunt detalii, pentru că altele sunt trucurile care fac o femeie frumoasă!

Frumusetea inseamna incredere de sine si siguranta. Fiecare femeie se naste cu o frumusete unica si naturala care trebuie doar desavarsita prin mici imbunatatiri. Placandu-te si iubindu-te pe tine, vei deveni din ce in ce mai frumoasa. O femeie frumoasa nu lupta ca sa ajunga in centru atentiei, ci asta se produce in mod natural. Ea e increzatoare in sine, ceea ce reprezinta o calitate misterioasa care atrage oamenii mai mult decat niste gesturi ciudate si disperarea dupa putina atentie.

Frumusetea nu inseamna numai ochi perfect conturati, buze rosii ca focul sau un fard de pleope ales cu grija. Ea aste mult mai mult de atat; este atitudine, curaj, putere, dar si sensibilitate, toleranta si dragoste.

  • Pune pe fata ta un zâmbet sincer şi luminos pe faţă

Se spune că femeile fericite sunt frumoase, iar zâmbetul este un indicator pentru fericire. Un zâmbet poate topi o inimă, poate deschide uşi şi poate să transforme o femeie, într-o femeie frumoasă.

 

  • Ai Îndemânarea tipic feminină

 Să vă spun un secret: nu există nici un bărbat pe lumea asta care să nu fie uluit, mirat şi încântat de îndemânarea şi abilitatea femeilor. Iar aceste calităţi, tipic feminine dau farmec şi frumuseţe femeilor.

 

  • Femeile au un dar de a da viaţă si a le face frumoase în mod special

 Deseori femeile sunt afectate şi-şi fac complexe de transformările prin care trece trupul lor în tipul sarcinii şi după naştere. Puţine femei iau în calcul că barbaţii sunt fascinanţi de ceea ce poate face trupul unei femei. Nu există dovadă de frumusete fizică feminină mai mare decât transformările din cursul sarcinii.
 

       Capacitatea de a fi tu însuţi este unul din marile secrete de frumuseţe.

Frumuseţea stă în tonul dulce din glas, în privirea vie, în capacitatea de a face, de a dărui, de a înţelege, de a alina şi de a fi tu însuţi în fiecare moment. Unul din cele mai mari secrete ale frumuseţii femeilor stă în încrederea pe care o au în puterea şi înţelepciunea lor, în abilităţile lor şi în dorinţa de a face bine.

 

  • Încrederea în sine este un act de frumuseţe

Femeile care au încredere în ele, care îşi asumă deciziile, faptele, care ştiu să ia hotărâri, care sunt mândre de ceea ce sunt şi de ceea ce au realizat, sunt frumoase!

 

  • Frumuseţea din suflet

 Există femei perfecte din punct de vedere fizic. Frumuseţea lor este trecătoare şi deseori sintetică. Frumuseţea din suflet nu trece însă cu ani, ci creşte.

  • Misterul personal

Misterul feminin este o parte din frumuseţea lor. Misterul este combinaţa greu de descris între zâmbet, privirea caldă, fineţea şi eleganţa feminină şi acel ceva nedefinit care vine din suma tuturor sentimentelor, trăirilor, visurilor şi speranţelor.

 

 

 

 

 

 

A VINDE ESTE MAI MULT DECAT O PROFESIE, ESTE UN MOD DE VIATA!

SCRISOARE DESCHISA

A VINDE ESTE MAI MULT DECAT O PROFESIE, ESTE UN MOD DE VIATA!

Fiti permanent constienti ca practicati cea mai profitabila meserie din lume.Cine stie sa vanda nu va muri niciodata de foame.

Este necesar sa adoptati permanent o atitudine pozitiva.Succesul in viata si in vanzari depinde enorm de acest lucru.

Suntem într-o continuă şi declarată căutare frenetică de reţete de succes, e un lucru cunoscut. Ne interesează cum să devenim AS-i în vânzări şi negocieri în doar 3 zile; iar acestea sunt doar câteva dintre mirajele pe care ne place să le urmărim cu îndârjire mulţi dintre noi.

Ce să fac ca să am succes în vânzări. Care e cel mai important lucru, unul singur, pe care trebuie să îl fac?”.

Prospectarea este cheia succesului în vânzări” mi-au zis unii, şi dreptate mare au avut.

Cunoaşterea temeinică a produsului sau serviciului pe care îl vinzi” a fost alt răspuns pe care l-am primit, şi asta chiar că aşa e.

Fără tehnici de vânzare şi negociere puse la punct, eşti mort în vânzări” susţin mulţi cu fermitate şi, sincer, nu pot să îi contrazic.

Să vezi un număr suficient de mare de potenţiali clienţi”

Cred ca pentru a vinde, este nevoie sa crezi in produsul vandut sau e suficient sa fii un foarte bine pregatit vanzator? A vinde presupune, in fapt, ca persoana careia te adresezi sa fie convinsa de utilitatea produsului sau serviciului oferit. In primul rand, ea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reteta  succesului

Se  ia  un  om,se  adauga  multa  vointa,  perseverenta  si  ceva  creativitate. Se  amesteca cu un  strop  de  curaj  si  cu  o  tona  de  daruire  si  entuziasm. Dupa  caz  se  mai  poate  adauga  si  ceva  optimism  si  rabdare. Se  coace  apoi  la  foc  incet  pe  piata  si  se  scoate  o  afacere  de  succes.
De  ce  VOINTA in  primul  rand?  Pentru  ca  fara  vointa,  fara  dorinta  de  a  reusi,  de  a  face  ceva  nu  se  poate  obtine  nimic  si  in  nici  un  caz  succesul.
Pe  de  alta  parte  PERSEVERENTA  este  forta  vointei  ,  ea  facand  intodeauna  diferenta  dintre o nereusita  si  un  succes.
Ceva  CREATIVITATE?  Evident  este  necesara  pentru  a  adauga  acel  strop  de  originalitate  necesar  oricarei  afaceri  de  succes,  acest  lucru  fiind  sustinut  de  una  din  cele  22  de  legi  ale  marketingului  si  anume:  “  daca  nu  esti  primul  intr-un  domeniu,  creaza  un  domeniu  in  care  sa  fii  primul”
Adaugam  apoi  PUTIN CURAJ necesar  inceperii  unei  noi  afaceri,  dar  si  o  tona  de  daruire  si  entuziasm  pentru  ca  lucrurile  sa  mearga  struna.
Nu  trebuie  uitat  in  aceasta  reteta  nici  OPTIMISMUL  necesar  pentru  a  ne  da  incredere  in  fortele  proprii,  si  in  nici  un  caz  nu  ar  trebui uitata  RABDAREA, daca  nu  o  avem,  pentru  ca  nici  o  afacere  nu  este  de  la  inceput  o  reteta  a  succesului.  Pentru  a  deveni  un  succes  este  nevoie  insa   de  MULTA MUNCA dar  si  de  cateva  idei  bune.
Am  uitat  cumva  un  ingredient  ?
A , da ! –  Sa  iti  doresti  cu  adevarat  sa  reusesti !

Nici un lucru maret nu s-a realizat in lumea aceasta fara pasiune.

Cea mai usoara modalitate de a dezvolta o pasiune interioara intr-un cadru de afaceri este sa iti indrepti toata mintea si inima, catre patru aspecte din lumea ta:

  • CLIENTII TAI
  • MARCILE TALE
  • OAMENII TAI
  • VISURILE TALE

CLIENTII TAI : aminteste-ti in fiecare zi ce cauta ,ce asteapta,ce vrea clientul tau de la companie.Un serviciu? Un produs? O experienta? Ajutor, ingrijire, sfaturi, expertiza? Poate le vrea pe toate…Fa ce poti pentru a gandi ca ei.

MARCILE TALE : o marca este magica si va inflori atunci cand se afla in mainile celor care-i inteleg magia si o trateaza cu grija pasionata.Trebuie sa te indragostesti de ceea ce vinzi

OAMENII TAI : nu exista motivatie mai mare decat sa-i dai unui colaborator o provocare care necesita o implicare profunda,pasionata si care solicita cel mai mare efort posibil.Da-le o piesa importanta intr-un mozaic si vor incerca sa-l asambleze pentru voi.Oamenii sunt cea mai importanta avere pentru noi.

VISURILE  TALE :Cu 1600 de ani in urma,Sfantul Valentin a scris: Speranta are doua fiice: Numele lor sunt: Furia si Curajul. Furia ca lucrurile sunt cum sunt. Curajul pentru a le face asa cum ar trebui sa fie.

Realizarea unui machiaj reusit in fiecare zi

Realizarea unui machiaj reusit in fiecare zi

Realizarea unui machiaj reusit in fiecare zi

Realizarea unui machiaj reusit in fiecare zi

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate bine in fiecare zi, dar fara a pierde prea mult timp dimineata inainte de a pleca spre serviciu. Prin urmare, iata cateva modalitati de a arata impecabil in orice moment al zilei, oferindu-ti doar zece minute in fata oglinzii.

Pentru a pregati tenul pentru aplicarea fondului de ten, fara exceptii, primul pas este curatirea zilnica, atat dimineata cat si seara, indiferent daca am folosit fond de ten sau nu in ziua respectiva. Demachiantul trebuie ales in functie de tipul de ten (spuma de curatare pentru ten gras, cu pori dilatati; demachiant pentru ten normal – vezi Avon Solutions; ). Urmeaza tonifierea pielii, pentru care vom utiliza o lotiune tonica (fara alcool, pentru ten normal sau uscat, cu pudra de talc pentru tenul gras cu pori dilatati – vezi Avon Solutions) –  aplicata pentru a curata urmele de demachiant ramase atat pe fata cat si pe gat, decolteu.
Urmatorul pas este hidratarea pielii cu o crema adecvata tipului de ten si aplicata prin miscari circulare pe frunte si cu miscari ascendente pentru pometi si gat. De asemenea, in functie de tipul de ten, odata sau de 2 ori pe saptamana se recomanda folosirea unui scrub (exfoliant) pentru indepartarea celulelor moarte si aplicarea unei masti hidratante dupa. Pentru tenul uscat de recomanda folosirea exfoliantului maxim o data pe saptamana pentru a nu usca si mai tare tenul si folosirea mastii hidratante de 2 ori pe saptamana. Pentru tenul normal-mixt, exfoliantul si masca se pot utiliza de 2 ori pe saptamana, iar pentru tenul gras se recomanda folosirea unui exfoliant la 2 zile iar in loc de masca o lotiune tonica pentru inchiderea porilor.
Machiajul zilnic trebuie sa arate in primul rand foarte natural, se merge pe premiza „Mai putin inseamna mai mult”.
Pentru aplicarea fondului de ten se recomanda folosirea unui buretel umezit in prealabil cu apa (se gasesc in toate magazinele de cosmetica si parfumerie). Pentru tenul spre uscat, fondul de ten se poate combina cu crema hidratanta, avand grija se pui cantitati egale de fond de ten si crema inainte de a le amesteca.
Anticearcanul (batonul corector) se gaseste in varianta lichida (Corector Anew) sau solida *corector ColorTrend), poate fi aplicat fie cu degetul mijlociu prin tapotare pe cearcane incepand din zona mai inchisa si mergand spre exterior. De asemenea, el poate fi folosit pentru a ascunde orice imperfectiune de la nivelul pielii.
Pudra se aplica mai ales in jurul ochilor dupa aplicarea anticearcanului, pentru a fixa corectorul si daca este nevoie (in cazul tenului mixt spre gras) si pe restul fetei. Pentru tenul mixt spre gras, deja a aparut fondul de ten mineral sub forma de pudra, care absoarbe excesul de sebum si pastreaza un ten mat pe parcursul intregii zile.
Pentru fardul de pleoape, se pot alege nuante naturale sau contrastante  cu irisul (dupa preferinta), tocmai pentru a evidentia ochii, si aplicat intr-un strat cat mai uniform (vezi fardurile cu minerale AVON care nu contin colorant si nici aditivi)
Creionul de ochi poate fi aplicat pe toata lungimea ochiului sau pornind de la jumatatea ochiului pentru un look mai natural, urmarind linia genelor.
Mascara trebuie ales in functie de efectul pe care il dorim (volum, alungire, volum si alungire, arcuire). Se poate aplica intr-un sigur strat pentru un efect natural sau in doua straturi pentru un efect mai dramatic.
Fardul de obraz se aplica in functie de forma fetei, urmarind linia pometilor.
Rujul de buze trebuie ales intr-o nuanta naturala (vezi rujurile cu minerale AVON) care sa se armonizeze cu fardul de obraz si nu trebuie sa depaseasca linia naturala a buzelor. Preferential, inainte de aplicarea rujului de buze, se poate folosi si un creion contur de buze, asemanator nuantei rujului.
Rasfoieste brosura AVON si vei gasi tot ce ai nevoie pentru un machiaj reusit in fiecare zi!

Machiajul Luxe

Machiajul Luxe

Multumim Ceainariei Infinitea din Bucuresti pentru ca ne-au primit in coltul lor de rai. Multumim si motanului Marzipan pentru prezenta lui neplanificata!

Machiajul elegant de toamna

Machiajul elegant de toamna

Cum ne machiem toamna asta? Suzana ne recomanda sa purtam culori puternice si accesorii stralucitoare. Avem idei pentru ochii deschisi la culoare, dar si pentru cei caprui.

Machiajul La Dolce Vita

Machiajul La Dolce Vita

Un machiaj in stil italian usor de realizat si inspirat de verile mediteraneene. Cine nu viseaza acum la o plimbare pe scuter prin oras?

Machiajul Glam Rock

Machiajul Glam Rock

In aceasta toamna purtam machiajul Glam Rock, inspirat de noua Apa de parfum Outspoken Intense by Fergie, disponibila in exclusivitate pentru AVON.

Machiajul Sexy City Look

Machiajul Sexy City Look

https://www.youtube.com/watch?v=X2JUMjNrPjI

Fii senzuala intr-o mica escapada si improspateaza culorile orasului cu un machiaj fresh.