Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON devenind reprezentant AVON

Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON

Schimba lumea cu frumusetea ta si cu ajutorul lui AVON devenind reprezentant AVON

Fiti frumoase, dragi femei pentru voi insiva si pentru sufletul vostru!

Fiecare româncă inspiră prin frumuseţe pe cei din jurul ei, si stie că buzele ei pot schimba lumi cu doar câteva cuvinte și că zâmbetul ei dăruieşte curaj femeilor din jur. AVON-ul este alaturi de tine si te incurajeaza sa schimbi lumea prin frumusetea ta, prin forta ta si prin abilitatea de a face fata cu brio provocarilor pe care ti le arunca

„Schimba lumea prin frumusete” este campania prin care AVON isi propune sa sprijine femeile care isi doresc sa faca schimbari in bine in viata lor. Cei trei piloni pe care se sprijina aceasta campanie este cautarea de solutii cosmetice inovatoare, dar accesibile, incurajarea femeilor pentru a-si intari calitatile antreprenoriale devenind reprezentat AVON , dar si suplimentarea eforturilor in ceea ce priveste responsabilitatea sociala
Nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să fie frumoase. Îngrijirea constantă, hainele frumoase sunt necesare, dar sunt detalii, pentru că altele sunt trucurile care fac o femeie frumoasă!

Frumusetea inseamna incredere de sine si siguranta. Fiecare femeie se naste cu o frumusete unica si naturala care trebuie doar desavarsita prin mici imbunatatiri. Placandu-te si iubindu-te pe tine, vei deveni din ce in ce mai frumoasa. O femeie frumoasa nu lupta ca sa ajunga in centru atentiei, ci asta se produce in mod natural. Ea e increzatoare in sine, ceea ce reprezinta o calitate misterioasa care atrage oamenii mai mult decat niste gesturi ciudate si disperarea dupa putina atentie.

Frumusetea nu inseamna numai ochi perfect conturati, buze rosii ca focul sau un fard de pleope ales cu grija. Ea aste mult mai mult de atat; este atitudine, curaj, putere, dar si sensibilitate, toleranta si dragoste.

  • Pune pe fata ta un zâmbet sincer şi luminos pe faţă

Se spune că femeile fericite sunt frumoase, iar zâmbetul este un indicator pentru fericire. Un zâmbet poate topi o inimă, poate deschide uşi şi poate să transforme o femeie, într-o femeie frumoasă.

 

  • Ai Îndemânarea tipic feminină

 Să vă spun un secret: nu există nici un bărbat pe lumea asta care să nu fie uluit, mirat şi încântat de îndemânarea şi abilitatea femeilor. Iar aceste calităţi, tipic feminine dau farmec şi frumuseţe femeilor.

 

  • Femeile au un dar de a da viaţă si a le face frumoase în mod special

 Deseori femeile sunt afectate şi-şi fac complexe de transformările prin care trece trupul lor în tipul sarcinii şi după naştere. Puţine femei iau în calcul că barbaţii sunt fascinanţi de ceea ce poate face trupul unei femei. Nu există dovadă de frumusete fizică feminină mai mare decât transformările din cursul sarcinii.
 

       Capacitatea de a fi tu însuţi este unul din marile secrete de frumuseţe.

Frumuseţea stă în tonul dulce din glas, în privirea vie, în capacitatea de a face, de a dărui, de a înţelege, de a alina şi de a fi tu însuţi în fiecare moment. Unul din cele mai mari secrete ale frumuseţii femeilor stă în încrederea pe care o au în puterea şi înţelepciunea lor, în abilităţile lor şi în dorinţa de a face bine.

 

  • Încrederea în sine este un act de frumuseţe

Femeile care au încredere în ele, care îşi asumă deciziile, faptele, care ştiu să ia hotărâri, care sunt mândre de ceea ce sunt şi de ceea ce au realizat, sunt frumoase!

 

  • Frumuseţea din suflet

 Există femei perfecte din punct de vedere fizic. Frumuseţea lor este trecătoare şi deseori sintetică. Frumuseţea din suflet nu trece însă cu ani, ci creşte.

  • Misterul personal

Misterul feminin este o parte din frumuseţea lor. Misterul este combinaţa greu de descris între zâmbet, privirea caldă, fineţea şi eleganţa feminină şi acel ceva nedefinit care vine din suma tuturor sentimentelor, trăirilor, visurilor şi speranţelor.