vedeta avon Andreea Marin

Vedeta AVON – Andreea MARIN

vedeta avon Andreea Marin

vedeta avon Andreea Marin

Colaborarea noastra cu Andreea Marin a inceput prin implicarea ei voluntara in 2011 in campania pentru prevenirea cancerului la san. Momentan este ambasadoarea Campaniei Respectului, luptand alaturi de noi sa imbunatateasca viata femeilor din Romania care cad victime violentei domestice.

Este, de asemenea, imaginea gamei de ingrijire a tenului SoluBons Beautiful Hydration.

Andreea Violeta Marin (n. 22 decembrie 1974, Roman) este o prezentatoare din România, moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” difuzată de canalul TVR 1. În luna ianuarie 2006 s-a căsătorit cu Ștefan Bănică junior, iar la 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook, păstrând discreție față de presă.

Biografie

Este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și postul privat Antena 1, ambele posturi deținând majoritatea audienței pe segmentul vizat.

A fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Națională a Sportului, gazdă și director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, realizată în prime-time pe segment social/divertisment transmisă sâmbătă seara (3 ore în direct), cel mai urmărit spectacol de televiziune în România, nouă ani la rând.

Moderator/director de program al emisiunii Prețuiește viața, difuzată duminică seara la TVR1.

Andreea Marin aduce în fiecare duminică seară, la 20.45, la TVR1, „oameni frumoși, valoroși și motive suficiente pentru a simți că viața merită trăită” în emisiunea Prețuiește viața.

Este purtător de cuvânt și imagine Garnier – L’Oreal, Cartier (bijuterii și accesorii), Procter Gamble – Head & Shoulders.

A fost timp de trei ani editor și prezentator al principalului jurnal de știri din România, la TVR.

Are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator la Televiziunea Națională Română, ȋncepând ca moderator la TVR Iași, la vârsta de 19 ani.

Timp de doi ani consecutiv a fost reporter special al TVR la ceremonia acordării premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998/1999).

Realizator emisiune radio “Zâmbește, cineva te iubește” – 2 ore live. Invitați: personalități de prim rang din diverse domenii, axată pe reality, probleme sociale, muzică, umor, evenimente.

Începând cu anul 2008, este director editorial al Revistei „Business Woman Magazine”.

Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

Autor și coordonator al cărții „Prețuieste Viața”, primul volum din colecția „Albumele Andreei”, un volum inspirațional, al cărui profit este donat cauzei umanitare a mamelor care suferă de cancer.

În aprilie 2010, a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat[2]. Andreea Marin a lansat, împreună cu designerul Irina Schrotter, pe 1 decembrie 2009, brandul „Violet by Andreea Marin”, o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluși, care cuprinde body-ul extensibil și hăinuțe pentru botez[2].

Manager al Proiectului Scoala Mamelor („ MOM UP – Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situații dificile de viață”) – Www.școalamamelor.ro , parte din proiectul național inițiat prin Fundația Prețuiește Viața (președinte Andreea Öztürk). Răspunsurile gratuite la problemele mamelor și ale famililor lor pe care le oferă specialiștii pe site (medici, juriști, psihologi, experți în comunicare și formare profesională etc), informațiile din sutele de articole postate, cele foto și video, trimiterile către informațiile utile vieții mamelor și rezolvării problemelor lor, centrele fizice existente în țară cu psihologi și psihiatri aflați gratuit la dispoziția mamelor, telefonul național 116111 cu apel gratuit în Romtelecom și Cosmote 7 zile din 7, 16 ore pe zi la dispoziția mamelor, dezbaterile și cursurile de formare profesională gratuite dedicate lor, acestea și multe alte facilități au devenit din ce în ce mai cunoscute femeilor din România și româncelor din alte peste 90 de țări ale lumii.